Om oss

Vilka är vi?

Velocipeter är ett företag som består till 99% av Peter Frodin, resterande del är min fru och mina barn som hjälper till med leveranser och att distribuera paket och brev och bistå i affären. Vi har en passion för träning och friluftsliv och har valt att förmedla detta bl.a. genom att erbjuda vår kunskap som baseras på ett livslångt tränande och aktivt friluftsliv. Vi har ett stort utbud för både landsvägscykel och MTB. Då vi är friluftsmänniskor och gillar att spendera ledig tid ute i naturen så har vi även ett växande sortiment av friluftsartiklar.

En stor del av vår verksamhet cirkulerar kring hjul och hjulbyggnation, träningshjälpmedel så som pulsmätare, effektmätare, trainer,  m.m. Bygga hjul är kul och kräver för att bli bra ett gott hantverk. Hjulens konstruktion är också väsentlig för att få ett hållbart och stabilt hjul. Vi har med tiden byggt upp en erfarenhet och rutin på vad som fungerar bra och vilka komponenter som håller hög kvalitet och fungerar bra.

Vi har slagit igen dörrarna till butiken till förmån för andra sysslor, se ny hemsida. En ny inriktning där verksamheten är frilansande skribent och fotograf.

Vi åtar oss i framtiden hjulbyggnation, till viss del service på cyklar och service av framför allt hjul. Hjul kan behöva riktas, bytas fälg, kanske ekerbyte då en eker gått av. Sådana jobb gör vi även framöver, vi ber er då kontakta oss via e-post.
Väl mött i butiken, ute på träningsrundor och ute i naturen!

Vi finns i Torna Hällestad, ca. 15 km öster om Lund och 5km öster om Dalby.
Adressen är:
Byvägen 18
247 45 Torna Hällestad
Epost: info@velocipeter.se
Ni finner oss på här, klicka karta för att se var vi finns.

4 thoughts on “Om oss

  1. Hej.
    Undrar om du har kvar Campagnolo Veloce 10 Sp, 13-26
    samt Campagnolo Kedja Veloce 10 Sp
    och Kassette borttagare Campagnolo komplett

    Pris för detta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *