Det ser ljust ut på fler fronter

Det ljusnar på fler fronter just nu.

Det ljusnar 1

Jag besökte idag Ortopeden och en knäspecialist, det blir nu operation av mitt vänstra knä då menisken var trasig och ena halvan hade vikt in sig så den låg dubbel. En operation skulle kunna åtgärda 8 månaders knäproblem. Det ljusnar alltså och förhoppningsvis skall det gå att träna vettigt inom en överskådlig framtid. Ser fram emot lite cykelturer utomhus, har spenderat den lilla konditionsträning som gjorts i en SkiErg, visserligen är det bra men lite trist att stå i nu och tränar inte ben värst mycket.

Det ljusnar 2

Våren är verkligen på ingång, idag hörde jag lövsångare, svarthätta och då jag åkte hem från Trelleborg där jag besökt ortopeden så kom det en Havsörn seglande över bilen. Den cirklade en bra stund innan den tog höjd och drog österut. Det var dock inte en lika grann fågel som på bilden nedan, det var en subadult, dvs. en fågel som inte var helt utfärgad och hade en fjäderdräkt som vuxna fåglar har. Det ljusnar!!

 

Jag lekte med min telefon på vägen hem och tog lite landskapsbilder. Sånt man kan annars passande nog göra på en cykelturer! 🙂 Det är ju en av de stora tjusningarna med just landsvägscykel, man får verkligen se skåne i olika skrud,  se landskapet i en fart som gör att man hinner uppleva det.

 

wp-1461165922527.jpg

wp-1461165914382.jpg

dsc_0131-01.jpeg

 

Det ser med andra ord ljust ut!

Påminner om att vi säljer ut ALLT i butiken. Vi har mycket grejor som skall bort, skor, kläder, däck (både tub, kanttråd och MTB) kedjor, kassetter, hjälmar, överdag (arm, ben, sko), plus mycket annat. Lite av det som vi har finner ni på vår framsidan på velocipeter.se i några “kalkylark, google”. Hör gärna av er om ni inte finner något som ni söker på sidorna.

 

Har nu skapat ett instagram konto för min frilansverksamhet, lägger där ut någon bild om dagen. Följ gärna med, det kan ses på länken nedan. Har lagt ut några gamla konsertbilder från 80-90- talet under de senaste dagarna.

Peter Frodin på instagram

Följ annars gärna min andra sida och blog, “Rastlös betraktare” mer om annat, mindre om idrott och sport.

Har ni frågor om priser eller produkter så hör av er på “info (at) velocipeter.se”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *