Välkommen till Velocipeter!

Kul att du har hittat vägen till Velocipeter!

REA!

Vi har nu  utförsäljning på allt innestående lager, 40-50% på.
Maila för besked om vad som finns inne, majoriteten av grejor finns inte i webbshoppen.

OBS! Vi har nu stängt butiken och har inte öppet som tidigare angivna tider visade.

Länkar till några excelark med reaprodukter, vid order maila oss. Se adress på kontakt sidan. Vi fyller kontinuerligt på med nya saker i dessa ark, kika in med jämna mellanrum för att få en uppdatering.

REALISTOR:
Rea prylar ark 2


Rea prylar ark 1

Rea prylar ark 3


Velocipeter är en firma som framför allt har inriktat sig på att ta in och sälja träningshjälpmedel och tillbehör för cyklister och triatleter, exempel är Effektmätare, Trainers, Rullar, men även mycket andra produkter.
Vi är alla aktiva inom sport av olika slag och friluftsmänniskor. så vi har även ett växande segement av friluftsartiklar, så som skor, kläder, väskor, ryggsäckar, mm.

Vi har en ambition att enbart lagerhålla och sälja högkvalitativa produkter, till största delen kommer vi att inrikta oss på märken som inte är så vanliga och förekommer i de flesta cykelaffärer, naturligtvis har vi även märken som är vanliga, då vi har som ambition att hålla det kunderna önskar på lager. Sortimentet är något som fortlöpande uppdateras då nya produkter upptäcks eller kommer ut på marknaden. Vi säljer dessutom endast produkter som vi gillar och skulle använda för eget bruk.

Vi strävar efter en god kundrelation och att ge bra service.
Har ni frågor eller funderingar om våra produkter eller behöver vägledning är ni välkomna att höra av er.

All text och bild på dessa sidor är skyddad under copyright lagstiftning och får endast användas med ägarens medgivande, vänligen respektera detta!

Välkomna!